Toekomst plannen

Een mooie herfstavond. Ik zit met mijn vriendinnen te kletsen onder het genot van een glaasje wijn. We kletsen over ons drukke leven. De een is verloofd en moet veel plannen voor de bruiloft. De ander zit midden in een verhuizing. Ze gaat groter wonen met haar man omdat ze een kindje willen adopteren. Daarvoor is natuurlijk wel ruimte nodig. Ik vroeg me af waarom adopteren. Ze vertelde dat zij natuurlijk zelf geadopteerd was. Zij had het heel leuk bij haar pleeggezing. En zij wilde ook deze dienst kunnen leveren aan een ander kindje die geen ouders heeft die voor hem of haar kunnen zorgen. Ik vond het een prachtig idee. Ik ben de jongste van de groep dus ik begin nog niet aan kinderen.

Het verwachtte moment

We hebben de hele avond gekletst en de wijn ging er wat harder door heen dan we dachten. En toen kwam het moment waar iedereen op aan het wachten was. Wanneer zou het eerste glas om vallen. En dat gebeurde al vrij snel. Het glas viel op de grond en overal lagen glasscherven. Ik pakte een stoffer en blik en begon de scherven op te ruimen. In de tussen tijd hielp een vriendin van me om de wijn van de vloer af te boenen. En toen het was opgeruimd keek ik nogmaals naar de vloer. Hier viel me iets op. De vloer was oud en beschadigd. En gewoon niet meer mooi. Het viel me ook net pas op. Wat me ook verbaasde aangezien ik normaal gesproken erg let op detail. Nadat ik dat had gezien zag ik de tijd. Het was al best laat. Het werd tijd om de avond af te ronden. De dames pakte hun jassen en stapte de uber in.

Mijn eigen project

Ik ging mijn bed in en mijn vriend lag al te slapen. De volgende dag werd ik doodmoe wakker. Ik liep naar beneden en mijn lieve vriend had een ontbijt gemaakt en koffie. Hij vroeg hoe het gister was en ik begon gelijk over de vloer. Ik vertelde dat ik dit project wel wilde uitvoeren. Het regelen van een nieuwe vloer. Hij vond het een goed idee en ik ging gelijk aan de slag. Zo wilde ik een vloer van laminaat. En waarom? Deze vloeren zijn goed schoon te houden en makkelijk te onderhouden ook. Het lijkt op een echte parketvloer en het ziet er super uit!

Na lang zoeken op het internet en in de winkels vond ik de perfect vloer. Namelijk een visgraat vloer. Het ziet er mooi en netjes uit. Het is makkelijk schoon te houden, dus ook wanneer er wijn op de grond valt. Op laminaatenparket.nl vond ik een mooie visgraat vloer voor een mooie prijs. Deze bestelde ik om thuis aan mijn projectje te beginnen.

Geef een antwoord