Mijn verbouwing

Ik verblijf al een tijdje in mijn nieuwe woning. De renovaties duurde lang en er moest hard gewerkt worden. Ik had gelukkig hulp van vrienden en familie. Zij hielpen mij bij het verbouwen van het huis. Natuurlijk had ik ook vakmannen in gehuurd die het echte zware en gevaarlijke werk konden doen. Sommige dingen kan ik dan niet zelf. Maar het interieur kan ik wel erg goed. Hiervoor heb ik veel winkels afgezocht naar leuke spullen. Van banken tot kleine hebben dingetjes. Zoals kleine cactussen voor p de plank. Of leuke vaasjes en schilderijtjes. Ook zijn kaarsjes helemaal mijn ding. Dit geeft een echte sfeer op de donkeren dagen.

Modern of knus?

Het lastigste vond ik toch wel de keuken. Ik wist niet precies wat ik met mijn keuken wilde doen. Ik wilde een moderne keuken maar toch ook weer een knusse keuken. Dat past lekker bij het huis. Dit was nogal veel werk en hiervoor had ik dan ook hulp ingeroepen. Mijn vrienden hebben met me mee gekeken en hielpen me met wat nou het beste is voor de keuken. Na lang en veel overleg zijn we op een mooie schets gekomen en werd de keuken geïmplanteerd. Nu is de binnenkant van het huis helemaal netjes. Maar de binnenkant van het huis is natuurlijk niet alles.

Balkon en tuin

Ik had ook nog een mooi tuintje en een balkonnetje. Hier was ook nog werk aan de winkel. Op het balkonnetje wilde ik leuke lichtjes en een verhoging gemaakt met pallets. Hier kwam ik snel uit wat ik wilde. En natuurlijk niet een gezellig bloemetje vergeten. Er kwamen dan twee stoeltjes en een tafeltje. Allemaal kleinschalig want ik had maar een klein balkonnetje. Hier had ik mijn idee klaar liggen. Ik ging toen door naar de tuin. Kijken wat ik daar van zou kunnen maken.

Op de goeie plek gezocht

Mijn tuintje is klein maar er is genoeg ruimte om er wat moois van te maken. Ik wilde dan ook leuke tuinmeubelen. Deze moest ik dan nog wel even aanschaffen. Dit deed ik bij mijn vertrouwde site namelijk Tuinmeubelland. Hierop kon ik hele tuinsets vinden tot zelfs zwembaden. Hier kocht ik dan ook een leuke tuinbank met een tuinstoel. Hierbij hoorde dan ook een tafeltje. Ik ging ook gelijk kijken voor spullen voor op het balkon. Hier vond ik dan een leuke tafel. Dit was makkelijk te vinden door het filteren en de handige instructies. Ook zijn er goeie aanbiedingen waardoor het shoppen nog leuker wordt, het doet namelijk de portemonnee minder pijn.

Geef een antwoord