Lange wandeling

Elke dag wandel ik. Zeker in deze tijd kan je niet veel doen. Dus dan maar wandelen om in beweging te blijven. Ik loop elke dag een ander rondje. Telkens het zelfde rondje lopen is namelijk niet erg leuk. In het begin dacht ik: “wandelen wie heeft daar nou zin in”. Maar de laatste tijd begon ik het echt leuk te vinden. Lekker samen met de natuur, genieten van het weer. Daarnaast is het ook goed om in beweging te blijven. Ook kan het erg gezellig zijn met je vrienden of familie. Dus in plaats van met de auto pakken om boodschappen te doen neem je de benenwagen.

Genieten

Mijn uithoudingsvermogen gaat omhoog en ik krijg sterkere benen. Ik ben ook buiten wat natuurlijk ook goed is voor je. In de ochtend kan ik genieten van de rust buiten. In de middag geniet ik van de zon wanneer die schijnt dan. En in de herfst kan ik genieten van de bladeren die vallen. Soms neem ik de hond van de buren mee om te wandelen. Lekker in het bos.

Een klein probleem

Maar toen kwam ik met een probleem. Met al dat lopen kan je best veel last van je voeten krijgen. Hiervoor had ik dan ook goede schoenen nodig. Dus zocht ik Via Vai schoenen bij van Arendonk. Hier hadden ze een hele collectie. Ik zag leuke en goeie sneaker op de site. Ook hele leuke laarsjes dat verleide me heel erg. Dus ik bleef zoeken en werd steeds verliefder op de schoenen. Ik heb de sneakers al in het winkelwagentje gegooid. Nu was ik nog aan het scrollen voor laarsjes. Ik heb toen toch leuke lage laarsjes gekocht. Het zijn boots met een hele kleine hak. Deze lopen ook erg lekker.

Onderhoud

De schoenen waren al snel binnen. Ze waren precies wat ik wilde. De maat was perfect en ook nog is sale. Dat liet me wat beter voelen omdat ik nog een paar schoenen had gekocht. Nu kan ik weer lekker genieten van het buiten wandelen zonder pijnlijke voeten. De site maakte het makkelijker om schoenen te vinden door middel van de filters die er zijn aangegeven. Je kan filteren op kleur, maat, merk, prijs, type schoen en collectie. Ook kon ik er onderhoud spullen vinden voor de schoenen. Natuurlijk wil ik de schoenen wel mooi houden. Met al dat wandelen kunnen ze versleten en je wil natuurlijk voorkomen dat dat gebeurt.

Geef een antwoord