Je tuin herfst klaar maken

In de zomer is het logisch dat we veel tijd door brengen in onze tuin. Gezellige zomerse BBQ’s of even lekker voetballen in je tuin. Maar waarom doen we dit nou eigenlijk alleen in de zomer? Voor velen is het logisch dat je alleen in de tuin zit als het mooi weer is en lekker warm is. Maar wist je dat je het ook heel erg gezellig kan maken in je tuin als het herfst of winter is. Want als je nou eenmaal een mooie tuin hebt is het zonde om er alleen met warme temperaturen te zitten. Tuurlijk is het geen doen om met -10 graden in je tuin te zitten maar met deze oplossingen is het ook leuk om in de herfst tijd in je tuin door te brengen!

Verbouwing

Door een kleine verbouwing aan je tuin kan je je tuin herfst proof maken! Heb je al een overdekte veranda dan is dat mooi meegenomen. Je zou er dan zelfs nog voor kunnen kiezen om je veranda helemaal dicht te maken door middel van een zeil of een schuifpui. Dan is het nog een leuk idee om een aantal warmtelampen op te hangen zodat jullie lekker warm blijven. Als je geen zin hebt om je veranda helemaal dicht te maken kan je er ook voor kiezen om een lekkere vuurkorf aan te schaffen. Met een kindling cracker kan je erg makkelijk zelf haardhout hakken en kan je zo je vuurtje aansteken!

Accessoires

Om je gezellige hoekje nog leuker te maken kan je een OFYR nemen. Met een Ofyr kan je lekker buiten koken en gezelligheid creëren. Of je nou een heerlijk stuk vlees wilt grillen, langzaam groente wilt stomen of lekker wilt gourmetten, het kan allemaal! Naast de multifunctionele werking van de Ofyr is het ook nog eens een hele stijlvolle buiten keuken, een echt plaatje! Iets wat je het hele jaar door kan gebruiken is een hottub. Een hottub is een heerlijk verwarm bad waar je even lekker tot rust kan komen. Je hebt zelf verwarmende hottubs of hottubs waarin je zelf een vuurtje moet stoken waardoor je hottub heerlijk opwarmt. Je hebt ze in verschillende kleuren en maten, van 2 personen tot wel 8 personen! Neem een lekker glaasje wijn erbij of een heerlijke kop thee en jouw avondje kan niet meer stuk. Zo zie je maar dat je op verschillende manieren jouw tuin ook in de winter gezellig kan blijven gebruiken.  

Geef een antwoord