Poriestrips testen!

Van die vieze vette mee-eters die je constant irriteren! Ik had hier ook last van en besloot hier wat aan te doen!

 

Ik vind het zo vies en vervelend om telkens die grove volle poriën te zien! Ik heb wat rond zitten googlen en vond deze blackheadporie strips van Formula! Ze kosten ongeveer 10 euro voor 6 poriestrips maar het scheelt natuurlijk wel dat je dit niet iedere dag of noodzakelijk iedere week doe, ik niet in elk geval.

 

Zo extreem veel last heb ik er weer niet van maar soms wil je gewoon even een wat frisser gezicht omdat je make-up gewoon wat minder mooi zit of je je voor een feestje echt even wil opdoffen! Ik vind het ook zeker een goede uitkomst dit soort strips, je kunt ze meenemen in je tas of op reis, super handig!

 

Ik vind de verpakking van deze strips er zeker leuk uitzien! Ze stralen iets goeds uit, je denkt meteen dat dit werkt omdat het er zo classy en apotheekachtig uitziet haha!

 

Het product bevat tea tree en kaolin waardoor de mee-eters echt goed verwijderd worden en de huid gezuiverd zal zijn.

Deze strips gebruik ik zo'n 2 keer per maand want dan vind ik het toch wel echt nodig om even mijn huid te zuiveren.

 

Als ik de strips aanbreng reinig ik eerst even mijn huid. Daarna kun je hem op je neus plakken en nogmaals met een beetje water natdeppen zodat hij goed blijft plakken. Laat dit zo'n 15 minuutjes intrekken en trek hem er langzaam af. Gegarandeerd een gladde neus zonder mee-eters :)

 

Ik ben dus zeker een fan van deze strips en zal ze zeker nogmaals aanschaffen!

Commentaar schrijven

Commentaren: 9
 • #1

  Romy (zondag, 18 juni 2017 18:55)

  Wat fijn dat deze poriestrips zo goed werken! Ik ben nu toevallig iets aan het testen tegen mee-eters. Die vind ik ook altijd zo vervelend, dus ik was blij toen ik daar een middeltje tegen vond :)

 • #2

  Babs (zondag, 18 juni 2017 19:02)

  Wat goed dat deze werken. Ik had ze van de Action maar die vond ik helaas tegenvallen...

 • #3

  Nesrin (zondag, 18 juni 2017 22:58)

  Klinkt goed! Toevallig heb ik laatst twee pakjes van de Action meegenomen maar ik lees net de reactie van een andere lezeres dat deze tegenvallen :-(

 • #4

  Cynthia (maandag, 19 juni 2017 14:13)

  Fijn dat dit werkt. Een aardbei neus is zo niet fijn..

 • #5

  Iris (maandag, 19 juni 2017 14:55)

  Kan me herinneren dat ik deze ook wel oké vond, maar ik vind toch vooral die van Nivea echt waanzinnig goed werken.

 • #6

  Rebecca (maandag, 19 juni 2017 18:42)

  Eindelijk strips die wel werken! Ik heb al heel wat merken geprobeerd, maar mijn blackheads zaten nog allemaal op dezelfde plek..

 • #7

  Lana_SHON (maandag, 19 juni 2017 21:57)

  Right good. Thanks!

 • #8

  sandra@morestylethanfashion.com (dinsdag, 20 juni 2017 10:38)

  Goed om te weten dat ze werken :)

 • #9

  Jessica J. (dinsdag, 20 juni 2017)

  Down to the pore, grappige naam! Ze klinken erg goed!