Nieuwe hoesjes

Ik ontving weer ontzettend veel leuke hoesjes van hoesjes-outlet!

 

Zoals jullie weten ben ik dol op het afwisselen van mijn hoesjes! Het voelt als een accessoires bij je outfit! Ik ben er echt dol op! Hoesjes outlet heeft mega veel leuke hoesjes voor IPhone onder andere de SE maar ook de IPhone hoesjes vanaf 5 tot 7/7 plus! Dus heb je een IPhone 7 kun je hier ook zeker terecht! Maar ook voor Samsung en Huawei zijn er veel leuke hoesjes en accessoires te vinden.

 

Deze hoesjes heb ik uitgezocht!

 

Een zwart flipcase hoesje met een screenbalkje zodat je alsnog wat kan zien op je telefoon! Mijn vriend heeft deze toegeëigend en vind het heel erg fijn. Het enige nadeel hieraan is dat hij niet helemaal goed sluit waardoor het hoesje vaak open blijft staan. 

 

 

Dit hoesje vind ik zo super leuk! Het is iets heel anders dan dat ik normaal gesproken heb in mijn stash! Ik ben verliefd op het gespiegelde glas, zo kun je overal je make-up checken haha!

 

Het laatste hoesje is een barok achtig hoesje met zwarte details! Ik vind deze echt chic en zelfs sexy? Als je dat kan zeggen over een telefoonhoesje haha! Hij heeft echt iets sierlijks waardoor hij elegant staat bij bepaalde zwarte outfitjes!

 

Ook ontving ik dit super handige kabeltje zodat ik mijn telefoon in de auto kan opladen en in mijn laptop kan gebruiken! Ik vind het ideaal om dit in mijn tas mee te nemen zodat ik nergens zonder zit!

 

 

 

Welk hoesje is jullie favoriet?

XOXO

Commentaar schrijven

Commentaren: 12
 • #1

  Babs (dinsdag, 13 juni 2017)

  Wat handig met spiegelglas! Ik moet ook nodig voor een nieuw hoesje kijken, die van mij is bijna kapot..

 • #2

  Irene (dinsdag, 13 juni 2017 20:55)

  Superhandig, die spiegelende! Ben ook gek op hoesjes voor m'n Iphone. Maar ik bestel ze meestal op Aliexpress :)

 • #3

  Cynthia (woensdag, 14 juni 2017 06:42)

  Ik vind de barok stijl leuk!

 • #4

  Bente (woensdag, 14 juni 2017 10:10)

  Handig, lekker veel hoesjes! Het spiegelhoesje is denk ik mijn favoriet :)

 • #5

  Jessica J. (woensdag, 14 juni 2017 10:24)

  Die laatste cover vind ik erg mooi! Ik moet me binnenkort eens een book cover aanschaffen, want ik heb nu enkel een cover op de achterkant van m'n telefoon, maar ik ben onhandig... O:-)

 • #6

  Florentine (woensdag, 14 juni 2017 18:04)

  Wauw wat een leuke!!! Vooral die goudkleurige en die laatste vind ik helemaal leuk<3 Laatst heb ik bij hun ook wat besteld, leuke webshop! Liefs

 • #7

  els (woensdag, 14 juni 2017 20:03)

  Een flipcase hoesje vind ik zelf erg fijn :-).

 • #8

  Marsha (woensdag, 14 juni 2017 21:48)

  Met dat gespiegelde glas vind ik echt mooi! ^^

 • #9

  Krystle/Batboy (donderdag, 15 juni 2017 07:15)

  Zelf heb ik een flipcase die met het gespiegelde glas vind ik ook gaaf en zeker handig om je make up te checken!

 • #10

  jeapiebel (donderdag, 15 juni 2017 08:43)

  Leuk hoes, ik kan tegenwoordig ook niet zonder een goed en mooie hoes.

 • #11

  Laura | LvanR (vrijdag, 16 juni 2017 00:41)

  Dat laatste hoesje vind ik het leukste!

 • #12

  Irene (vrijdag, 16 juni 2017 20:21)

  Ik vind het laatste hoesje het leukst!