Detox en healthy levensstijl!

Meerdere malen heb ik wat updates gegeven over gezonde voeding en een betere levensstijl. De knop is bij mij nog niet helemaal om maar het begint er op te lijken!

 

Gestopt met de pil

Ondertussen ben ik zo'n anderhalve maand geleden gestopt met de pil. Niet omdat wij zwanger willen worden maar gewoon omdat ik van die rotzooi af wilde. Ik voelde me ontzettend rot, gedeprimeerd en neerslachtig! Ik wilde daar graag vanaf en gewoon weer 'natuurlijk' leven om het zo maar te zeggen. En ik moet zeggen, ik voel me nu echt al vele malen beter! Waarschijnlijk is het nu nog niet eens echt te merken maar ik voel me gewoon lichamelijk veel beter, meer zelfvertrouwen en lekkerder in mijn vel. We gaan de komende maanden gewoon zien hoe het gaat!

 

Sporten

Sinds ik gestopt ben met de pil heb ik ook zin om te gaan sporten en gezond te gaan leven! Nou de 4,5 jaar hiervoor wilde ik in bed liggen en gewoon helemaal niks doen. Nu ben ik lekker bezig met sporten en probeer ik ook gezonder te eten. Dit ga ik gewoon ik kleine stapjes doen en zien of ik het vol blijf houden.

 

Teatox

Van detoxshop ontving ik een leuk pakketje met daarin de leptin teatox! Een 28 dagen boost die zorgt voor een gezond leven en gewichtsverlies. Je hebt hierbij een ochtend en een avondthee die je om de dag drinkt.

De ochtend thee is speciaal ontwikkeld om meer energie te krijgen en je lichaam te reinigen, het onderdrukt je hongergevoel en versnelt de stofwisseling.

 

De avondthee is speciaal voor het reinigen en ontgiften ontwikkeld. De bestandsdelen zijn samen gebracht om te zorgen voor een goede darmfunctie en het spijsverteringskanaal te bevorderen waardoor het goed gereinigd wordt.

 

Ik ga hiermee aan de slag en over een aantal weken horen jullie meer!

 

Commentaar schrijven

Commentaren: 12
 • #1

  Nienke (donderdag, 08 juni 2017 17:56)

  Goed bezig! Ik wil ook weer eens gaan detoxen. Weet nog niet of het een sapkuurtje of theedetox word. ;)

 • #2

  Babs (donderdag, 08 juni 2017 19:02)

  Ow, ik ben heel benieuwd! Hou ons op de hoogte en ook of je ook gewicht verliest! Dan is het wel wat voor mij ;)

 • #3

  Cynthia (donderdag, 08 juni 2017 19:50)

  Wat mag jij een hoop leuke reviews schrijven!!! Heerlijk voor je. Daarnaast hoop ik dat jij je zo goed mag blijven voelen meid!

 • #4

  DQ (donderdag, 08 juni 2017 20:47)

  Ik hoor het steeds meer; stoppen met de pil. Als je het gevoel hebt dat je er zoveel last van hebt, vind ik het ook echt een goeie keus! En lekker, dat je weer lekker aant sporten bent. Xx

 • #5

  Bente (vrijdag, 09 juni 2017 10:35)

  Ik ben toch ook wel nieuwsgierig wat stoppen met de pil bij mij zou doen. Niet dat ik veel klachten heb, maar meer omdat ik al meer dan 10 jaar de pil slik en ik dus geen idee heb hoe ik me zonder zou voelen..

 • #6

  Irene (vrijdag, 09 juni 2017 12:01)

  Fijn dat je je al wat beter voelt. Ik ben benieuwd naar je ervaringen met dit product!

 • #7

  Florentine (vrijdag, 09 juni 2017 17:51)

  Wat goed dat je bent gestopt! En heerlijk dat je zo goed aan het sporten bent, leuk om te lezen <3

 • #8

  Rebecca (vrijdag, 09 juni 2017 20:38)

  Wat kan het doen he voor een lichaam, stoppen met de pil. Ik vind het 't beste besluit dat ik ooit heb genomen. Goed dat je nu zin hebt om te sporten! You go girl! Versla die hormonen hahah

 • #9

  Nesrin (vrijdag, 09 juni 2017 23:02)

  Fijn dat je stap voor stap de goede kant op gaat, ik hoop dat je je snel nog beter gaat voelen. Ik ben benieuwd naar jouw ervaring met dit product.

 • #10

  Kirsty (zaterdag, 10 juni 2017 15:50)

  Wat had je veel klachten van de pil als ik dat zo hoor. Goed dat je ermee bent gestopt. Zelf heb ik er voor zover ik weet geen last van, dus ik houd hem nog voorlopig. Wat goed dat je weer bezig bent met sporten en een gezonde lifestyle!

 • #11

  Dascha (zondag, 11 juni 2017 12:16)

  Wat grappig dat je door te stoppen met de pil zin hebt om te sporten! Je bent goed bezig!

  Love,
  Dascha

 • #12

  Sanne (dinsdag, 13 juni 2017 14:39)

  Ik heb het nog nooit gedaan, maar wil het wel een keertje doen!