Waffle maker van Coolgift

Van Coolgift ontving ik deze super leuke waffle bowl maker van het merk Emerio!

 

Een paar weken geleden ontving ik dit leuke apparaat van Coolgift om te testen. Allereerst wat een leuk item is dit hé? Ik maak ontzettend graag proteïne wafels maar met een onhandig oud apparaat. Toen ik deze binnen kreeg was ik echt enthousiast, ik bedoel hoe leuk is het om kuipjes te maken zodat je er nog wat kwark of fruit in kan doen?!

 

Deze waffle maker is 39,95 en ontzettend handig en makkelijk in gebruik. Je doet hem in het stopcontact en hij warmt meteen op. Zodra het lampje uit gaat is hij klaar voor gebruik. Een wafel maken duurt ongeveer 4 minuten maar meestal liet ik hem iets langer zitten zodat ik zeker wist dat ik de wafel niet vroegtijdig kapot trok.

 

 

Zoals ik al zei maak ik graag proteïne wafels, ik probeerde ze ook te maken in de waffle bowl maker en dit was een groot succes! Ze zijn ontzettend lekker en wat knapperig van structuur! Ik moest wel even wennen aan het idee dat ze wat harder worden dan een gewone wafel maar ik vind dat zeker niet verkeerd.

 

 

Ondertussen heb ik ze al een keer of 4 gemaakt en ik blijf het heerlijk vinden! Ik maak ze graag voor ontbijt en het is met dit apparaat zo gebeurd! Dit is een ontzettend leuk cadeau voor haar, je moeder zus of vriendin. Ik ben er echt enthousiast over en zal dit ook zeker blijven gebruiken!

 

 

Zien deze wafels er niet heerlijk uit? En het is ook nog eens ontzettend makkelijk te eten in zo'n cupje!

 

 

Lijkt dit jullie wat?

 

Commentaar schrijven

Commentaren: 10
 • #1

  Romy (dinsdag, 06 juni 2017 07:22)

  Dat ziet er inderdaad heerlijk uit! Fijn dat deze waffle maker zo'n succes was!

 • #2

  Krystle/Batboy (dinsdag, 06 juni 2017 08:19)

  Wat leuk en lekker! Dat is ook wel iets voor ons in de keuken.

 • #3

  Irene (dinsdag, 06 juni 2017 10:58)

  Wat een handig apparaat! 4 minuten, dat is zo klaar!

 • #4

  Oui Nathalie (dinsdag, 06 juni 2017 12:13)

  Ooooh yummm ziet er heerlijk uit!

 • #5

  Babs (dinsdag, 06 juni 2017 13:12)

  Heerlijk, zo een apparaat zou ik ook wel in huis willen hebben!

 • #6

  Cynthia (dinsdag, 06 juni 2017 13:18)

  Help. Ik krijg er trek van..

 • #7

  kimmetjekims (woensdag, 07 juni 2017 07:48)

  Oh wat leuk!! Die wil ik ook wel. Erg lekker lijken ze me!

 • #8

  Jessica J. (woensdag, 07 juni 2017 10:01)

  Handig dat er een kuipje in zit en je ze dus nog kan vullen!

 • #9

  jeapiebel (donderdag, 08 juni 2017 09:02)

  Wat een leuk apparaat zeg, best handig. Ik heb wel een normaal wafelapparaat thuis.

 • #10

  Willeke (zondag, 11 juni 2017 22:58)

  Ohh dat ziet er echt heerlijk uit!