Treez cosmetics mastiha zonnebrand

Ik ben een mega voorstander van goede zonnebrand en daarom wilde ik deze graag met jullie delen!

 

De Zomer komt er toch echt aan! Vandaag is het 24 graden en de zonnebrand moeten we toch echt tevoorschijn gaan halen. Ik vind het ontzettend belangrijk om je goed in te smeren en goed voor je lichaam te zorgen. Ik ben ook een zon aanbidder maar die bescherming is zo belangrijk! Mijn moeder heeft 2 jaar geleden een melanoom gehad, een vorm van huidkanker wat vaak door zon/zonnebank veroorzaakt wordt. Daar zijn zij erg van geschrokken en letten nu zo goed op hoe wij onze huid verzorgen.

 

Toen Treez cosmetics mij deze zonnebrand wilde laten reviewen was ik meteen voorstander. Natuurlijk wil ik dat! Je huid verzorgen is echt zo belangrijk! Ik kreeg de Mastiha lijn met vitamine E en Aloë vera.

 

Zonnebrand spf 50 met mastiha

Het is een niet al te vette zonnebrand die geschikt is voor je lichaam en je gezicht. Aloë vera zorgt ervoor dat je lichaam goede hydratatie krijgt en vocht inbrengend is. De crème is heerlijk smeerbaar en licht van structuur. Mastiha is 100% natuurlijk en dat is voor mijn huid zo fijn! Ik ben namelijk allergisch voor zonnebrand crème en zeker als er parfum of iets dergelijks inzit. Ik krijg allerlei bulten en rode vlekken. Deze crème is vrij van minerale oliën en ethanolamine. Ook bevatten ze geen parabenen en niet op dieren getest, YEAH.

 

Zonnebrand crème spf 20 met mastiha

Deze crème bevat spf 20 en vitamine E. Het is een heerlijke uitsmeerbare, fijne crème die goede bescherming bied tegen UVA en UVB. Ook deze crème werkt hydraterend en geeft je huid een zachte textuur. Deze zonnebrand is vrij van parabenen en minerale oliën. Deze crème werkt voor mij ontzettend goed omdat hij heerlijk zacht is en ik er geen rode bulten van krijg.

 

 

Mijn mening

Deze zonnebrandcrèmes voldoen aan mijn verwachtingen! Ik ben heel erg blij dat deze crème goed werkt voor mijn huid. Ik krijg er geen gekke uitslag van en hij hydrateert goed, heel fijn! Het enige jammere vind ik de geur, de geur ruikt niet heel erg lekker. Het gaat er natuurlijk om dat hij z'n werkt doet en vaak is de geur verwant aan parfum waar ik juist niet tegen kan. De flessen zijn redelijk groot zo'n 150 ml dus ik kan er hier in Nederland wel even mee vooruit.

De flessen kosten zo'n 15euro per stuk maar voor mij zeker het bedrag waard!

 

Wat gebruiken jullie voor zonnebrand?

Commentaar schrijven

Commentaren: 10
 • #1

  Cynthia (zaterdag, 27 mei 2017 20:35)

  Jeetje wat heftig van jouw moeder. Ik smeer me ook volop in en geef niet meer zo om bruin worden..

 • #2

  Babs (zaterdag, 27 mei 2017 21:24)

  Ik ken de geur, ik heb een bodycream van dit merk. Al moet ik zeggen dat de bodycream minder heftig ruikt (denk ik). Bescherming tegen de zon is zeker belangrijk, ik hou mijn hart vast met dit weer, veel mensen naar zee en dergelijke. hoop dat iedereen zich goed insmeert! en fijn dat deze jou goed bevalt!

 • #3

  Nienke (zondag, 28 mei 2017 13:37)

  Insmeren is inderdaad erg belangrijk! De zon is zo gevaarlijk, heftig van je moeder. Fijne review!

 • #4

  Huismama (zondag, 28 mei 2017 16:46)

  Tegenwoordig breng ik de hete dagen het liefste zoveel mogelijk door in de schaduw. Eigenlijk maakte ik nooit wedstrijden van het bruinen. Wat fijn dat er in dit merk geen parabenen en zo gebruikt worden! Voor mezelf en de kids gebruik ik spf 50, bescherming staat voorop. Wat heftig dat je moeder een melanoom heeft gehad!

 • #5

  Florentine (maandag, 29 mei 2017 00:39)

  Oeeh wat leuk om ook van jou een review hierover te lezen!!!
  Liefs, Florentine

 • #6

  Irene (maandag, 29 mei 2017 10:16)

  Wat heftig voor je moeder. Snap dat je nu wel goede maatregelen neemt. Zelf ga ik bijna nooit echt in de zon zitten. Ik kom alleen in de zon voor wandelen en fietsen. Maar ook dan verbrand je nog snel is mijn ervaring.

 • #7

  elke (maandag, 29 mei 2017 11:23)

  Wat heftig van je moeder zeg! Ik snap zeker dat je nu je goed beschermd tegen de zon! Wel jammer van de geur hiervan,maar voor de rest lijkt het me wel een fijne crèmes!

 • #8

  Claire (maandag, 29 mei 2017 16:24)

  Wat heftig van je moeder! Zonbescherming is inderdaad mega belangrijk. Ik heb zelf ook deze zonnebrand en vind hem ook niet heel prettig ruiken haha.

 • #9

  Jessica J. (woensdag, 31 mei 2017 14:48)

  Wow, moet schrikken geweest zijn voor je moeder!
  Haha, ik heb werkelijk nog niets goeds over de geur van dit product gelezen. :'D Ach, het werkt, dat is het voornaamste.

 • #10

  Krystle/Batboy (vrijdag, 02 juni 2017)

  Wat erg voor je moeder zeg! Fijn dat deze zonnebrandcrème jou zo goed bevalt. Wij gebruiken nu zonnebrand van Dr Leenarts, maar de tube is al bijna leeg....