Hoe is het met mij?

Vandaag wil ik jullie vertellen hoe het met mij gaat!

Persoonlijk vlak

Normaal gesproken vind ik dit nooit zo leuk om te doen, vertellen hoe het met mij gaat. Ben je benieuwd waarover dit gaat? Lees dan dit even! Het gaat eigenlijk nog precies zoals het 2 maanden geleden ging, klachten in mijn buik, depressie, niet weten wat ik wil, contract wordt niet verlengd, net op ons zelf, geen zelfvertrouwen, te dik. Kort gezegd het gaat gewoon nog steeds niet goed. Ik ben aan mezelf aan het werken, door middel van Porsie en op zoek naar nieuw werk. Ook ben ik gestopt met de pil 3 weken geleden, in de hoop dat ik mezelf weer een soort van blij en gelukkig ga voelen. Het gaat de goede kant op, we gaan ervoor!

 

Op blog gebied

Op het gebied van mijn blog gaat het heel erg goed, dat fleurt me dan wel heel erg op! Ik moet wel zeggen dat het nu soms wat zwaar valt omdat ik me niet helemaal fijn voel. Het is dan best pittig en daardoor zijn er iets minder artikelen online gekomen. Mijn mailbox stroomt over en ook de bezoekersaantallen stijgen met de week, zo leuk om te zien :)!

Jullie weten vast wel hoeveel tijd er in gaat zitten, niet alleen in mailcontact maar ook foto's, artikelen en samenwerkingen. En als je dan ook nog samenwerkingen hebt waar je achteraan moet gaan is dat niet leuk. Gelukkig maken de leuke reacties en het instagramchatgroepje me heel erg blij :)

 

Pakketjes

Omdat mijn blog steeds beter gaat lopen de samenwerkingen ook goed en dat is heel fijn! Ik ontvang steeds meer leuke pakketjes en zo ook dit leuke hoesje van Case Company! Ik kon zelf een hoesje ontwerpen en koos voor mijn eigen logo! Hoe leuk is het om een hoesje te hebben met je eigen logo en naam. Heb er al veel leuke complimentjes over gekregen en dat is ontzettend leuk! Je kunt op de website van Case Company trouwens ook hele toffe hoesjes vinden met cactussen, marble, zwart wit en natuurlijk je eigen design voor ongeveer 15,95!

 

 

Commentaar schrijven

Commentaren: 11
 • #1

  Cynthia (maandag, 22 mei 2017 16:12)

  Er komt een dag, kan ik je zeggen, dat alles beter gaat. Al denk jij van niet. Dan voel je je compleet gelukkig, mooi en goed genoeg zoals je bent. Je bent een mooie, en leuke meid. Alleen moet je dat zelf nog even geloven. Er komt een dag. Geloof het!!!!

 • #2

  Demi (maandag, 22 mei 2017 16:38)

  Ik heb het nu ook aardig druk, waardoor ik soms door de bomen het bos niet meer zie. Begrijp helemaal wat je voelt. Mooi om te horen dat het beter gaat! En het Instagramgroepje is inderdaad gezellig, haha :)

 • #3

  Babs (maandag, 22 mei 2017 18:15)

  Ik hoop dat je je snel weer wat beter gaat voelen, dit is natuurlijk niet leuk.
  Wat een onwijs leuk hoesje met je logo, top!

 • #4

  Nesrin (dinsdag, 23 mei 2017 08:51)

  Het is niet erg om je zo te voelen als je maar weet dat je eruit komt en dat echt alles wel goed komt. Richt je op het positieve en denk aan je doelen.

 • #5

  Irene (dinsdag, 23 mei 2017 10:32)

  Een aantal dingen herken ik wel. Heel vervelend dat je hier ook mee moet dealen. Heel veel sterkte!

 • #6

  Natascha (dinsdag, 23 mei 2017 12:13)

  Wat vervelend meis dat je je zo naar voelt. Ik hoop dat het je steunt dat je weet dat je niet de enige bent. Take care <3

 • #7

  Kirsty (dinsdag, 23 mei 2017 18:31)

  Wat naar dat je je zo voelt! Hopelijk gaat het snel stapje voor stapje wat beter. Ik kan mij zo voorstellen dat het een het ander ook alleen maar erger maakt. Ik ben benieuwd of stoppen met de pil een positief effect gaat hebben. Wel tof dat het zo goed gaat met je blog!

 • #8

  Els (woensdag, 24 mei 2017 06:27)

  Wat een vervelende persoonlijke update. Hopelijk gaat alles snel beter. Erg vervelend dat je je zo voelt, liefs!

 • #9

  Florentine (woensdag, 24 mei 2017)

  Ik vind het heel mooi hoe je zo open schrijft over hoe het met je gaat! Heel knap hoe je aan jezelf aan het werken bent. Beetje bij beetje ga je zeker vooruit! Je kan super trots op jezelf zijn :-)
  Liefs, Florentine

 • #10

  Joyce rdt (woensdag, 24 mei 2017 15:25)

  Meid wat onwijs knap van je om dit op 'papier' te zetten! Ik vind het zelf ook nooit echt leuk om over zo'n dingen te praten, dus alleen maar heel veel respect.
  Het enige wat ik kan zeggen is neem de tijd, doe het in jouw tempo en uiteindelijk komt het allemaal wel goed (en ja, dat klinkt veel makkelijker dan het is). Liefs.x!

 • #11

  Jessica J. (woensdag, 31 mei 2017 15:39)

  Het kan absoluut geen kwaad om je zo te voelen, zolang je maar blijft beseffen dat het tijdelijk is. ♥