Wat moet ik hier nou mee?

Ondertussen wonen wij al dik 3 maanden samen en twijfel ik ontzettend over hoe het er allemaal uitziet, ik wil jullie graag mijn twijfel laten horen.

 

In een ouder artikel van mij kun je zien hoe ons huis eruitziet! Nu we 3 maanden samen wonen twijfel ik over een heleboel wat we in huis hebben staan. De woonkamer is nog niet af en ook niet helemaal naar mijn smaak. Ik vind het allemaal losse troepjes en niks past echt bij elkaar. De inrichting is nu vooral aardetinten met wit en wat grijs. Ik wil er heel graag zwart bij hebben om het toch iets stoerder en meer industrieel te gaan maken. Maar kom niet echt iets tegen wat daar echt bij past.

 

Van te voren had ik gehoopt dat het meteen helemaal af zou zijn, ik weet wel dat dat niet kan maar baal er wel ontzettend van. Soms kan ik er zo mee zitten dat het niet is wat ik van te voren verwacht had. Ik ben dan ook wel te veeleisend maar toch haha.

 

Vooral over het kantoortje twijfel ik enorm. Er staat een bureau en een kastje. That's it... Totaal niet wat ik gehoopt had en het is zo kaal dat het niet heel gezellig is om te werken.

Het is een vrij grote kamer waar alleen deze spulletjes in staan. Graag had ik meer opbergruimte gewild want dat kunnen wij wel gebruiken. Via de site van Vinklisse kwam ik wat leuke inspiratie tegen die ik graag met jullie wilde delen. Vinklisse is een webshop op het gebied van kantoorartikelen, maar voor ons kantoortje thuis ook prima, waarom niet?

 

Ik kwam wat leuke kastjes tegen die perfect zouden passen bij ons, je kunt er lekker veel in opbergen en dat is voor de administratie gewoon heel erg fijn. Zo kun je het netjes opbergen en heb je gewoon meer overzicht, wat ik heel erg prettig vind.

 

Het lijkt mij ontzettend mooi om 2 kasten naast elkaar te zetten met daarboven een mooie foto of schilderij. Zo kun je lekker veel opbergen en is de ruimte toch mooi benut.

 

Ook zou ik wat meer groen in deze kamer willen hebben. Nog een mooie plant en wat decoratie aan de muur zou dit kamertje veel goeds doen. De komende tijd ga ik lekker rondzoeken in de winkels om wat mooie spullen te vinden die dit kamertje zullen gaan opfleuren.

 

Hebben jullie nog een idee voor mijn kantoortje?

Commentaar schrijven

Commentaren: 14
 • #1

  Dineke (donderdag, 18 mei 2017 16:12)

  Oeh, een mooi kleed kan ook mooi zijn om het wat meer een geheel te maken!

 • #2

  Babs (donderdag, 18 mei 2017 16:16)

  Een leuk kastje is inderdaad een leuk idee, of een grote plant!

 • #3

  Cynthia (donderdag, 18 mei 2017 17:07)

  Als je het echt te saai vind, zou ik enkele gekleurde assecoires plaatsen. Ik vind het juist heel gezellig en toch opgeruimd. Teveel prullaria vind ikzelf rommelig.

 • #4

  Kirsty (donderdag, 18 mei 2017 18:20)

  Een kastje kan inderdaad wel helpen en dat geeft ook nog eens opbergruimte. Zelf heb ik juist altijd het probleem dat ik teveel spullen overal neerzet. Qua wat gezellig staat vind ik een boekenkast trouwens ook heel leuk!

 • #5

  Evelyne (donderdag, 18 mei 2017 20:38)

  Een kast zou de kale muur breken en ook goed staan in de ruimte.

 • #6

  Demi (donderdag, 18 mei 2017 20:57)

  Misschien je bureau niet bij het raam, maar juist tegen een wand zetten? En wat mooie quotes aan de muur en een kleed op de grond doen al een hoop wonderen! Ik zou juist kiezen voor stoer staal in plaats van zwart, misschien is zo'n donkere kleur juist iets te hard :)

 • #7

  Romy (vrijdag, 19 mei 2017 00:16)

  Ik denk dat zo'n kastje het inderdaad al zou opfleuren of misschien een mooie grote plant of iets leuks aan de muur.

 • #8

  jeapiebel (vrijdag, 19 mei 2017)

  Een kast met veel laden is altijd handig om alles in op te bergen. Planten & groen maakt de kamer ook zo gezellig.

 • #9

  Mariëlle (vrijdag, 19 mei 2017 09:00)

  Ik ben zelf helemaal into inrichting nu, voor mijn eigen plekkie! Pinterest is voor mij echt een top inspiratie bron, evenals Youtube <3 Ik zou zeker wat planten/bloemen toevoegen. Maar persoonlijk houd ik wel van simpel & opgeruimd :)

 • #10

  Irene (vrijdag, 19 mei 2017 10:26)

  Weetje, neem de tijd. Echt, bij ons ging het ook langzaam destijds. Wanneer je rustig aan doet, kun je weer vaker spulletjes shoppen!

 • #11

  Huismama (vrijdag, 19 mei 2017 14:48)

  Als ik inspiratie nodig heb dan doe ik een rondje Pinterest. Ze hebben daar zulke mooie afbeeldingen van kantoortjes, jammer dat ik daar geen plek voor heb..!

 • #12

  Els (zaterdag, 20 mei 2017 10:28)

  Wij wonen nu 2 jaar in ons huis en dingen krijgen nu echt pas voor. Laatst pas een nieuwe bank gekocht. Geef het de tijd :-). Misschien zijn mooie planken ook wel leuk. Kun je wat boeken enzo erop zetten.

 • #13

  Jessica J. (maandag, 22 mei 2017 14:15)

  Zolang je die kasten ook effectief nódig hebt... Anders creëer je opslagruimte die je vol gaat proppen, terwijl je ze eigenlijk helemaal niet nodig had. Ik zou goed kunnen werken in zo'n kamertje; geen afleiding!

 • #14

  Krystle (dinsdag, 23 mei 2017 08:37)

  Een kleed doet altijd warm gezellig en knus aan. Ook een grote groene plant misschien dan in een zwarte pot?