De maat is vol

De maat is vol! Ik begin aan Porsie!

 

Iedere vrouw heeft wel eens struggles met gezondheid, voeding en of afvallen! Jup hier ook 1! Ik wil ontzettend graag wat kilo's kwijt. Toen ik begon met de pil ben ik ongeveer tussen de 15-18 kilo aangekomen en dat gaat nu echt aan me knagen. Ik voel me niet lekker en zit gewoon niet goed in mijn vel! Ik zou mezelf graag mooi voelen en zelfverzekerd maar zo voel ik me nu eenmaal niet. Eerst had ik me er een soort van bij neergelegd maar nu ben ik het gewoon zat! Ik wil weer aan kunnen trekken wat IK leuk vind en niet wat goed bij mijn lichaam nu past.

 

Samen met Porsie ga ik hier een einde aan maken! Samen met Bilal Durmaz trainer van 3 seizoenen obese op Rtl 4 ga ik aan de slag! Porsie helpt je je maaltijden te verkleinen door middel van bakjes. Per gewicht krijg je een aantal bakjes! Ik heb 6 bakjes ontvangen waarvan 1 x L, 1 x M, 2 x S, 2 x XS! Hier moet je het de hele dag meedoen, al je eten moet hierin passen. Je mag dus eten wat je wil alleen moet het binnen de mate blijven, zo weet je precies hoeveel jij mag eten. Natuurlijk is het wel belangrijk om 'gezond' te eten, maar snoepen mag heus wel!

 

Je mag voor derest 2 keer koffie of thee met suiker en 1 glas frisdrank/sap of alcohol. Koffie of thee zonder suiker mag je wel gewoon en natuurlijk water, water, water!

 

Eigenlijk best makkelijk! je hoeft geen gekke producten in huis te halen en mag gewoon mee eten met de rest van je gezin. Ik vind dit echt super fijn en hoop dat het zijn vruchten af gaat werpen. De komende tijd houd ik jullie op de hoogte via Instagram en Facebook en natuurlijk volgt er nog een artikel over wat ik in een week gegeten heb met behulp van de bakjes van Porsie!

 

Kennen jullie ook die vreselijke overtollige kilo struggle?

Commentaar schrijven

Commentaren: 13
 • #1

  Babs (donderdag, 04 mei 2017 16:19)

  Ik ben ook te zwaar en zit soms niet lekker in mijn vel. hoop dat het werkt, ik ga voor je duimen!

 • #2

  Iris (donderdag, 04 mei 2017 16:50)

  Aan de ene kant lijkt me dit echt een goeie maar toch zou ik wel iets meer hulp kunnen gebruiken denk ik. Ik ben zo iemand die maar wat doet, vergeet vaak te eten en dat is ook heel slecht voor je ritme. Succes!

 • #3

  Nesrin (donderdag, 04 mei 2017 17:13)

  Heel veel succes, als de knop eenmaal om is en je een goede start hebt moet het helemaal goed komen. Wat grappig die bakjes, ik hoop dat het helpt.

 • #4

  Rebecca (donderdag, 04 mei 2017 17:59)

  Oh dit klinkt inderdaad als een uitkomst voor als je het even niet meer weet. Ik wil HEEL graag zeven kilo kwijt maar ik red het telkens niet om vol te houden.

 • #5

  Kreanimo (donderdag, 04 mei 2017 18:30)

  Heel veel succes! Ik sta op -18 kg. met meer beweging en voedingsadvies sinds oktober!

 • #6

  Mariëlle (donderdag, 04 mei 2017 18:35)

  Nog noooit van gehoord! Maar succes :) Ik ben 4 kilo afgevallen na het stoppen met de pil en mijn poging tot veganisme!

 • #7

  Anna Gerrie (donderdag, 04 mei 2017 21:58)

  Ik kende dit programma nog niet, veel succes!

 • #8

  Irene (vrijdag, 05 mei 2017 10:46)

  Heel veel succes! Ik vind 15-18 kilo wel veel voor een pil. Kun je niet beter ook overstappen naar een andere?

 • #9

  jeapiebel (vrijdag, 05 mei 2017 10:51)

  Over gewicht gesproken, word voor mij ook tijd om weer op te pakken na de vakantie..Jij heel veel succes!

 • #10

  Foryourstyle (vrijdag, 05 mei 2017 12:31)

  @Irene, ja is ook echt zo! Ik ben toevallig vorige week gestopt met de pil, kijken of dat sowieso al scheelt! Las namelijk wel meer verhalen van vrouwen met dit soort klachten.

 • #11

  marianne (vrijdag, 05 mei 2017 15:47)

  Heel veel succes! komt vast goed, ik ben nu 5 weken bezig met porsie en al 5 kg afgevallen. ToiToi

 • #12

  Cynthia (zaterdag, 06 mei 2017 14:08)

  Ik ben heel tevreden met mezelf nu. En leef gezond. Voorheen had ik altijd struggles met mijn hele zelf. Maar jij bent toch juist hartstikke slank?! Toch veel Succes!

 • #13

  Krystle/Batboy (zondag, 07 mei 2017 16:16)

  Ik ben heel benieuwd. Hier ook 1 !