Nieuwe hoesjes

Ik ben verliefd op mijn nieuwe hoesjes! Ben je benieuwd hoe ze eruit zien? Kijk dan snel verder!

 

Een paar weken geleden ontving ik deze super leuke hoesjes van Casimoda. Mijn hoesjes waren eigenlijk allemaal versleten en ik was toe aan een nieuwe hoesjes garderobe dus dit kwam zeker wel goed uit! Casimoda heeft ontzettend veel leuke hoesjes! Alles wat wij vrouwen te gek vinden verkopen ze daar. Van marble tot aan glitter en zelfs stoere hoesjes zoals ik gekozen heb.

 

Deze 2 hoesjes heb ik uitgezocht! Een marble hoesje die echt ontzettend goed is van kwaliteit voor 16,95, het hoesje is heel erg stevig en zit er ook nog eens stevig omheen. Het andere hoesje is een flipcase met een tijger erop voor 19,99, stiekem mijn echte favoriet! Ik vind alle hoesjes echt super maar toch blijft een flipcase altijd handig om in je stash te hebben. Vaak gooi ik mijn telefoon los in mijn tas met mijn sleutels en ik vind dat zo zonde omdat er snel krassen op mijn telefoon kunnen komen. Nu doe ik lekker mijn mooie flipcase erom en weinig kans op krassen, helemaal top!

 

Volg Casimoda ook via Instagram!

 

 

Zijn ze niet leuk? Ik ben echt dol op een tof hoesje! Het maakt je telefoon gewoon helemaal af! Je hebt een extra accessoire voor bij je outfit.

 

Wat gebruiken jullie liever? een flipcase of een normaal hoesje? En wat is jullie favoriet?

 

 

Commentaar schrijven

Commentaren: 11
 • #1

  Babs (dinsdag, 02 mei 2017 16:19)

  Ze zijn leuk! ik heb liever een flipcase, die beschermen beter vind ik altijd.

 • #2

  Cynthia (dinsdag, 02 mei 2017 16:52)

  Een Flip over, maar puur omdat ik mijn telefoon altijd uit mijn jatten laat vallen.. Ik vind de hoesjes allebei erg mooi. En de zwarte marmer kleur is echt stijlvol!

 • #3

  Laura | LvanR (dinsdag, 02 mei 2017 17:57)

  Ik heb altijd liever een normaal hoesje, vind het vervelend als je dan nog die flip weg moet halen om te zien of je berichten hebt. Ik bestel altijd hoesjes via eBay haha. Ik dacht ff aan de thumbnail dat je telefoon aan diggelen lag! Maar dat is dat marmer patroontje.

 • #4

  Romy (dinsdag, 02 mei 2017 19:26)

  Wat een gave hoesjes, vooral die met marmer! Zelf heb ik een mooie (vind ik zelf) roze flipcase, omdat ik nogal de neiging heb om mijn mobiel vaak te laten vallen ;)

 • #5

  Rebecca (dinsdag, 02 mei 2017 19:58)

  Die zwart met marmer is heel tof! Leuke hoesjes!

 • #6

  Lisette (dinsdag, 02 mei 2017 20:24)

  Wat een leuke en stoere hoesjes. Ik vind het linker hoesje het mooiste. Zelf heb ik altijd normale hoesjes, die hoef je niet eerst open te klappen.

 • #7

  Irene (dinsdag, 02 mei 2017 22:34)

  Ik wissel ook graag af! Leuke hoesjes heb je gekozen! Vooral die met marmerprint vind ik tof!

 • #8

  Nesrin (dinsdag, 02 mei 2017 22:54)

  Leuk hoesje! Mijn telefoon heeft een rubberen hoes nodig die zacht is

 • #9

  Els (woensdag, 03 mei 2017 06:32)

  Dat marble hoesje is het leukst vind ik :-). Ben niet zo'n fan van tijgers :-).

 • #10

  Krystle/Batboy (woensdag, 03 mei 2017 07:45)

  Ik heb een flip case in dezelfde kleur als mijn telefoon. Er staat dus niks spannends op!

 • #11

  Jessica J. (woensdag, 03 mei 2017 14:34)

  Ik vind die marmerprint erg leuk, zo eentje wil ik ook wel! Ik heb nu een gewone case op m'n smartphone, maar ik zou me eigenlijk ook een flip case moeten aanschaffen om dezelfde reden die jij aanhaalt.