Silk'n Revit review!

Daar is weer een review van een Silk'n product! Ik ben gewoon ontzettend dol op de producten die ze maken!

Dit product heet de Revit! Het is een krachtig microdermabrasie apparaat. Binnen een paar minuten ziet je huid er ergaler uit en ook wordt de huidstructuur verbeterd. Dit product vermindert fijne lijntjes en ouderdomsvlekken.

 

Even een opsomming van het apparaat:

-Verbetert de huidstructuur en elasticiteit

-Vermindert fijne lijntjes

-Vervaagt vlekjes, littekens en oneffenheden

-Vernieuwt de huid

-Zorgt voor een vitale huid

-Verminderd en verwijderd dode huidcellen

 

Met dit product kun je jezelf een zachtere peeling geven en dat is iets wat ik graag wilde! Ik heb wel diverse peelings in crème vorm maar wilde dit ook graag eens proberen. Je doet het product in het stopcontact en hij is direct klaar voor gebruik. Je hebt het gevoel dat het product alle rotzooi uit je huid zuigt. Je zet hem op je huid en dan zuigt die vacuum aan je huid. Dit product trek ik langzaam over mijn huid en het voelt daarna zo ontzettend zacht en schoon aan. Ik vind het een heerlijk gevoel dat alle dode huidcellen worden verwijderd! De dode huidcellen worden verzameld op een soort kussentje in het apparaat. Aan het eind van mijn peeling zie je daar ook allemaal witte puntjes inzitten, dat is toch echt een heerlijk gezicht haha.

 

Dit product kost 79,- en heb ik gekocht via bol.com!

 

Commentaar schrijven

Commentaren: 11
 • #1

  Babs (dinsdag, 25 april 2017 18:27)

  Dit lijkt mij ook een fijn apparaat! Super tip!

 • #2

  Cynthia (dinsdag, 25 april 2017 18:36)

  Ik heb ook zoiets gehad, maar ik scrub liever. Xxx

 • #3

  Rebecca (dinsdag, 25 april 2017 18:49)

  OOOH deze wil ik echt heel erg graag uitproberen! Ben dol op de producten van Silk'n. Heb de gezichtsborstel en de tandenborstel al van ze, hihi

 • #4

  Kreanimo (dinsdag, 25 april 2017 19:24)

  Hier is de leek weer *proest*
  Ik ken dit product helemaal niet, maar als ik het zo lees moet ik het eens leren kennen. hihihihi

 • #5

  Joyce rdt (dinsdag, 25 april 2017 20:57)

  Dit klinkt erg goed! Deze ga ik even in gedachten houden. Liefs.x

 • #6

  els (woensdag, 26 april 2017 06:30)

  klinkt heel fijn. Helaas durf ik het met mijn gevoelige huid niet zo aan.

 • #7

  Nienke (woensdag, 26 april 2017 10:17)

  Ik wist niet dat Silk'n zo'n ding verkocht, wat super handig! Dit moet ik echt eens gaan proberen. Klinkt erg goed!

 • #8

  Laura | lajoiedevivre (woensdag, 26 april 2017 20:41)

  Klinkt echt zalig!

 • #9

  Nesrin (woensdag, 26 april 2017 20:49)

  Ik wil ik wil ik wil ik wil ook!! Fijne review. Ik wil dit zeker proberen.

 • #10

  Florentine (donderdag, 27 april 2017 01:46)

  Wat leuk om hierover te lezen! klinkt super goed :-)

 • #11

  Krystle/Batboy (donderdag, 27 april 2017 07:25)

  Ik ken het niet, maar lijkt me een heel fijn apparaat.