Guhl color foaming mousse

Ik zag deze mousse in de winkel en moest hem hebben! Mijn kapster had dit product ook al aangeraden en toen het 1+1 gratis was wist ik het zeker, deze gaan mee naar huis!

 

Mijn kapster raadde me dit product aan om mijn haar iets wat assiger te houden. Zilvershampoo maakt je haar namelijk zo dood en wil je gewoon ff wat lichter haar is dit echt een aanrader. Ze vertelde me al dat het mijn haar niet ineens assig zou gaan maken maar wel dat het wat lichter van kleur zou gaan zijn. Dit wilde ik natuurlijk proberen, want soms wordt mijn haar gewoon wat warmer van kleur.

 

Ik kocht deze bij Kruidvat en ze zijn als het goed is 5,49 per stuk! Hieronder een foto voordat ik het product gebruikt had.

 

Zoals je kunt zien heb ik best wat warme stukken in mijn haar! Soms vind ik dat gewoon niet zo mooi en wil je het gewoon wat lichter hebben!

 

Hieronder een foto van hoe het is geworden na gebruik van de Guhl foaming mousse!

 

Voor en na

Zoals je kunt zien zie je wel wat verschil! Ik had natuurlijk van te voren niet gedacht dat het egaal grijs zou worden. Mijn haar heeft best wat donkere stukken en die kunnen nooit ineens met een mousse grijs gaan worden. Voordat ik dit resultaat bereikte heb ik het wel 2 keer gebruikt. Bijna een hele flacon leeg gespoten! Ook al is mijn haar niet helemaal grijs geworden vind ik het toch heel erg mooi en subtiel gekleurd.

 

Dit product zal ik zeker nog een keer aanschaffen want ik ben dol op dit spul! Het geeft niet echt het beloofde resultaat maar ik ben echt blij met hoe mijn haar er nu uitziet zeker voor dat geld. Na zo'n 3 wasbeurten is het eruit. Zeker het geld waard!

 

Ik ben enthousiast! En zal het zeker nogmaals kopen.

 

 

Kennen jullie dit product?

Commentaar schrijven

Commentaren: 13
 • #1

  Demi (vrijdag, 21 april 2017 10:47)

  Wat een mooi resultaat! Ik vind het niet eens zo storend dat 'ie niet zo egaal is. Zo lijkt het ook nog eens een stuk natuurlijker en koeler!

 • #2

  Babs (vrijdag, 21 april 2017 10:56)

  Dat werkt goed!

 • #3

  jeapiebel (vrijdag, 21 april 2017 11:51)

  Wat leuk dit, je ziet idd echt verschil. Mooi eindresultaat!

 • #4

  Kreanimo (vrijdag, 21 april 2017 13:21)

  Oh, dat is duidelijk zichtbaar inderdaad!
  Met mijn korte coupe heb ik dit product niet meer nodig.
  Maar bij mijn vorige kapsel gebruikte ik dit soort mousse wel.

 • #5

  Cynthia (vrijdag, 21 april 2017 19:30)

  Ik Vind het mooi en vond dat al. Alleen grijs meis? Oh dat vind ik zo zonde. Dat kan als je 60 bent nog zoo lang. Alleen dan wil je het niet meer..

 • #6

  Irene (vrijdag, 21 april 2017 20:54)

  Oh wauw! Wat een duidelijk verschil! Mijn haar is onderaan eigenlijk ook heel warm maar ik vind het zo lichter wel mooier. Ik ga ook eens kijken naar deze mousse!

 • #7

  Els (zaterdag, 22 april 2017 11:03)

  Ik kende het product nog helemaal niet, maar dit lijkt me ook echt iets voor mij :-).

 • #8

  Krystle/Batboy (zaterdag, 22 april 2017 12:24)

  Wat een verschil zeg. Echt heel mooi!

 • #9

  Ester (zaterdag, 22 april 2017 12:49)

  Duidelijk verschil! Ik gebruik overigens al jaren zilvershampoo en daar gaat je haar niet dood van. Het is namelijk geen verf, is het slechts een kleurshampoo die de gelige pigmenten uit je haar trekt. Wel kan je haar na het wassen met zilvershampoo wat stugger aanvoelen, omdat er verder geen voeding in zit. Maar zelf was ik m'n haar daarna altijd nog een keer met een voedende shampoo, tot slot een lekker haarmasker in en er is niks aan de hand.

 • #10

  Huismama (zaterdag, 22 april 2017 12:57)

  Wat fijn dat je zo tevreden bent over dit product!

 • #11

  Joyce rdt (zaterdag, 22 april 2017 18:33)

  Wat een tof effect! Ik ga deze meteen even opschrijven, dit lijkt me ook wel wat, thanks voor de tip! Liefs.x

 • #12

  Nesrin (zaterdag, 22 april 2017 22:28)

  Wauw! Duidelijk verschil, het is zeker koeler geworden. Fijne tip en review!

 • #13

  Kirsty (zondag, 23 april 2017 11:23)

  Wat fijn dat je zo tevreden bent! Je ziet ook echt verschil. Bij mijzelf ben ik juist wat meer van het warme haar, misschien ook wel omdat dat van nature ook al zo is.