Scholl velvet smooth

Meerdere malen stond ik met dit product in mijn handen en twijfelde steeds of dit wel iets voor mij zou zijn. Nou mijn antwoord is duidelijk JA!

Foto van bol.com

 

Ja ik ben een vrouw en ja ik heb eelt... Ik vind het verschrikkelijk en wil hier graag wat aan doen. Ik ging aan de slag met een steen om de eelt te verwijderen maar dit werkte toch niet zoals ik gehoopt had. Toen ik dit product voor de zoveelste keer tegenkwam wist ik 1 ding zeker ik MOEST hem hebben. Het mooie weer komt eraan en dan is dit gewoon echt nodig haha.

 

Nu ik hem heb gebruik ik hem ongeveer 1 keer per week en mijn voeten zijn me toch een partijtje zacht, ongelofelijk! Scholl is zo goed van kwaliteit en heeft behoorlijk veel kracht waardoor hij gewoon goed werkt als je hem tegen je voeten drukt. Voorheen had ik een andere cheapy variant die je tegen je voet deed en stopte met draaien, die was gewoon niet zo krachtig.

 

Ik zal jullie een foto besparen van mijn eelt voeten maar het is na 4 keer gebruiken echt al bijna weg. Na 1 keer zag ik gewoon al verschil, mijn voeten waren glad en zacht. Mijn vader wilde hem zelfs hebben voor zijn voeten, dus kreeg hij er ook 1 voor zijn verjaardag. Wij zijn echt enthousiast!

 

Gebruiken jullie ook de Scholl velvet smooth?

Commentaar schrijven

Commentaren: 10
 • #1

  Cynthia (woensdag, 19 april 2017 12:46)

  Deze review is voor mij wel weer iets om over na te denken. Ik vind het prijzig, maar als het zo goed is vind ik het het wel waard.

 • #2

  Sanne (woensdag, 19 april 2017 14:18)

  Klinkt goed. Ik heb eigenlijk nooit last/last gehad van eelt. Al kan ik me wel voorstellen dat het al helpt voor zachtere voeten.

 • #3

  Huismama (woensdag, 19 april 2017 16:51)

  Bedankt voor deze review! Ik heb namelijk ook veel last van eelt (ahum) en was net als jij in de weer met zo'n puimsteen. Nu ga ik het toch eens serieus overwegen om zo'n apparaatje aan te schaffen!

 • #4

  Romy (woensdag, 19 april 2017 19:07)

  Dat klinkt als een superhandig ding! Ik droom ook van zijdezachte voetjes in plaats van eelt, dus misschien is dit ook wel wat voor mij :)

 • #5

  Krystle/Batboy (donderdag, 20 april 2017 19:09)

  Ik had m vorig jaar gekocht, maar mag wel weer beginnen om het te gebruiken!

 • #6

  Kirsty (donderdag, 20 april 2017 19:20)

  Dit klinkt heel handig! Ik moet sowieso mijn voeten weer wat meer aandacht geven, dat is er de laatste tijd een beetje bij ingeschoten.

 • #7

  Nesrin (donderdag, 20 april 2017 22:28)

  Ik heb al veel positieve reviews over de Velvet smooth gelezen. Ik heb gelukkig niet veel eelt maar mijn man wel ;-) Bedankt voor de tip!

 • #8

  Irene (vrijdag, 21 april 2017 09:49)

  Klinkt goed. Lijkt me toch prettiger dan iedere keer naar de pedicure moeten gaan!

 • #9

  Sheila (dinsdag, 25 april 2017 15:16)

  Ik twijfelde ook erg lang. Mijn voeten zijn een ramp. Uiteindelijk gekocht, omdat ik een hele goede kortingsdeal had. Ik ben wel tevreden, maar toch zijn mijn voeten niet zo zacht zoals jij het omschrijft.

 • #10

  Ester (woensdag, 03 mei 2017 14:09)

  Ik heb deze ook en ben er erg tevreden over. Wist je trouwens dat er twee verschillende zijn? Je hebt ook een roze, maar die heeft niet alleen een andere kleur, maar ook een iets minder grove 'roller'. De blauwe schijnt wel het beste te werken.