Hoe gaan wij de tuin aanpakken?

Het lekkere weer komt eraan en wij willen in de tuin zitten!

 

Ons huisje is van binnen nu wel bijna af maar dan komt project tuin eraan! We hebben een nieuwbouw huurhuis waardoor er geen tuin is aangelegd en ook geen schuttingen staan. We moeten dus flink aan de slag en dat willen we het liefst deze maand gaan doen!

 

We hadden ontzettend leuke ideeën maar het kost allemaal een vermogen om een tuin aan te laten leggen. Nu hebben we tegels/klinkertjes via Marktplaats en gaan we de schuttingen binnen 3 weken aanschaffen omdat je het natuurlijk samen met je buren moet doen.

 

Nu zijn we flink aan het zoeken naar een leuke inrichting voor de tuin en meubels/plantenbakken. Tot ik terecht kwam bij Fonteyn een tuinspecialist met super leuke spullen voor jouw tuin. Ik wilde meteen alles hebben haha! Ze hebben van alles wat tuinmeubelen, sauna's, zwembaden, spa's, tuinsets en tuinkamers. Nou voor iemand die graag een leuke tuin wilt hebben was het moeilijk mezelf in te houden, alles is ontzettend mooi en goed van kwaliteit.

 

 

Wij zouden heel graag een apart terrasje willen in onze tuin met een leuke loungestoel en ligbedden of een loungebank, gewoon een leuk setje in ieder geval. We willen een pad naar de poort leggen met klinkertjes en de rest van de tuin willen we bestraten met grote grijze tegels en wie weet wat grijs grind. Natuurlijk kunnen plantenbakken en planten niet vergeten worden. Ik zou het liefst een tropische sfeer willen creëren met Yucca's en palmboom achtige planten. Waardoor je echt tot rust komt en het gevoel hebt dat je echt lekker op vakantie bent.

 

Onze tuin is niet klein maar ook zeker niet gigantisch.. het lijkt mij namelijk ook wel leuk om een gas bbq te hebben met een leuke eettafel met stoelen voor buiten zodat je daar lekker kunt zitten met de familie en kunt genieten van het heerlijke weer, voedsel en een wijntje! We moeten nog flink gaan zoeken naar wat we willen. Maar ik heb onwijs veel inspiratie uit deze site gehaald en wilde dit graag delen. Sorry maar kijk even naar dit leuke bedje voor in de tuin die is toch te schattig! het lijkt wel of je op Ibiza bent!

 

Wat staat er in jullie tuin?

* Dit is een advertorial!

Commentaar schrijven

Commentaren: 9
 • #1

  Babs (maandag, 17 april 2017 13:49)

  In onze tuin staat niet zoveel, wel eindelijk een loungebank die wij tweedehands vonden.

 • #2

  Romy (maandag, 17 april 2017 14:13)

  Een loungebank lijkt mij ook wel wat voor mijn toekomstige huis! Ik zie het al helemaal voor me :)

 • #3

  Joanne (maandag, 17 april 2017 19:30)

  Yucca's zijn zo mooi! Het is sowieso wel leuk om een aantal grote planten in een kleine tuin te plaatsen :) Heb je meteen een leuke sfeer!

 • #4

  Cynthia (maandag, 17 april 2017 19:43)

  Leuk dat jullie de tuin willen aanleggen. Wij hebben vooral tegels om alles onderhoudsvrij te houden. Verder hebben wij een tuintafel met stoelen, en potten met bloemen!! Succes met de tuin.

 • #5

  Els (maandag, 17 april 2017 21:15)

  Wat een leuke plannen! Wij hebben ook onze plannen, maar helaas een kleine tuin :-).

 • #6

  irene (dinsdag, 18 april 2017 09:50)

  Leuke plannen! Ik heb zelf vroeger bij een kweker gewerkt die verschillende palmen had, ook Yucca,s. Zelf heb ik helaas geen tuin.

 • #7

  Rebecca (dinsdag, 18 april 2017 14:09)

  Oh lijkt me zo leuk je hele tuintje in richten met leuke dingen. Ik heb helaas alleen een mini balkonnetje en geen budget hahah

 • #8

  Nesrin (dinsdag, 18 april 2017 21:15)

  Nais!! Ik wil nog steeds een nieuwe loungeset. De tuin is na 12 jaar hier nog altijd niet volgens mijn smaak ingericht.

 • #9

  Krystle/Batboy (woensdag, 19 april 2017 12:06)

  Ik wil heel graag een boombank! Mijn man is nu bezig met een zitje waar we dichtbij het speelhuisje van de kinderen zitten. Het liefst heb ik overal gezellige zitjes. We hebben een tafel onder de veranda, één in de schaduw en een picknick tafel in de zon