Kennismaking met Artiteq

Vandaag wil ik jullie kennis laten maken met Artiteq! Een groot naam in de ophangsystemen

 

Zoals jullie weten ben ik dol gelukkig ik ben huisje en hebben we het ontzettend leuk! Het enige nadeel is dat het een huurhuis is en je hierdoor soms wel even aan een paar eisen moet voldoen. Je hebt bepaalde regels die je moet naleven. Zo willen wij bijvoorbeeld niet overal gaten in de muren gaan boren om lijsten aan te hangen of iets dergelijks. Dit moet je naderhand namelijk allemaal weer gaan opvullen. En zeker omdat dit voor ons iets ('tijdelijks') is willen we zo min mogelijk werk hieraan besteden. Het is gewoon ontzettend handig dat je alles kan verplaatsen, dus als je iets zat bent kun je het zo veranderen. Wil je wat anders ophangen of op een andere plek? Geen probleem!

 

Toen ik in aanraking kwam met Artiteq werd ik meteen enthousiast! Artiteq is namelijk een productspecialist op het gebied van ophangsystemen. Flexibele ophangsystemen voor schilderijen en wanddecoraties. Maar ook ophangdraden en rails.

Allemaal makkelijk te bevestigen zonder definitieve bevestiging. Ze bieden ook oplossingen voor ophangkwesties zoals bijvoorbeeld een rails op hieraan foto's en posters te hangen.

Wandsystemen, plafondsystemen, ophangdraden/haken zijn voorbeelden van de systemen die Artiteq verkoopt.

 

De levering is ontzettend snel en ook staan duurzaamheid en milieu hoog in het vaandel bij Artiteq. Met alle precisie en zorg wordt de veiligheid gegarandeerd door middel van diverse kwaliteitscontrole. Dat is wel iets waar ik wel zeker van wil zijn! Dat is gewoon een belangrijke eis en geeft daardoor ook aan dat de kwaliteit van een product gewoon heel erg goed is.

 

Zelf heb ik ook een rails ontvangen waar wij erg blij mee zijn! Hij hangt bij Dani op kantoor! Zijn collega's zijn er meer dan blij mee! De facturen en orders hangen hieraan waardoor er meer duidelijkheid is wat er nog gedaan moet worden.

Wij zijn hier meer dan tevreden over en gaan zeker deze site in ons achterhoofd houden!

 

 

Hebben jullie ook een ander soort ophangsysteem in huis? En lijkt het jullie wat?

*Dit is een advertorial!

Commentaar schrijven

Commentaren: 6
 • #1

  Babs (woensdag, 12 april 2017)

  dit is zeker handig. Wij hebben ook een huurhuis alleen de muren zijn van beton, wij krijgen er geen spijker ingeslagen..

 • #2

  Laura | lajoiedevivre (woensdag, 12 april 2017 17:37)

  Klinkt superhandig! Ook voor mensen die studeren en op kamers gaan!

 • #3

  Cynthia (woensdag, 12 april 2017 19:46)

  Ziet er toch echt super netjes uit. Wij hebben niet veel ophangen. Juist omdat wij dat ook zonde vinden. We hebben enkele items aan de muur.

 • #4

  Els (woensdag, 12 april 2017 20:43)

  Wow, super handig! Ik heb nu planken waar ik lijstjes en dingen opzet.

 • #5

  Jessica J. (woensdag, 12 april 2017 20:56)

  Handig systeem! Wij huren ook, dus hangen eveneens niet al te veel op. Hier en daar een nageltje, but that's it.

 • #6

  Irene (vrijdag, 14 april 2017)

  Handig systeem. Ik denk dat daar heel veel mensen wat aan kunnen hebben!