Badmode 2017

Ja de zomer komt eraan! We kunnen er niet meer omheen! Het betere weer komt eraan dus ook de tijd van de bikini's is weer in zicht.

 

Maar wat zijn nou de trends op het gebied van badmode? Bij Hunkemöller heb ik ontzettend veel mooie setjes gezien die ik graag met jullie wil delen. Hunkemöller is natuurlijk specialist op het gebied van goede kwalitatieve badmode/lingerie/pyjama's en accessoires, ik ben een groot fan.

 

Zelf ben ik altijd graag opzoek naar iets waar ik me optimaal vrouw in voel en eigenlijk ook het liefst de kleur zwart. Ja ik hou nu eenmaal van zwart en vind het lastig om daar vanaf te gaan haha.

 

Deze bikini hieronder vind ik echt ontzettend mooi! Hij is zwart dat is natuurlijk een pluspunt voor mij en hij heeft een wat hoger broekje wat voor mijn figuur vaak wat fijner is. Zo kan ik mijn taille accentueren. De bikinitop is mooi open gewerkt aan de achterkant waardoor het toch een stoer effect geeft en niet te simpel is.

 

De bikinitops van Hunkemöller vind ik ontzettend fijn, ze ondersteunen goed en blijven goed zitten. Ook is de kwaliteit van de bikini's erg goed. Ze verkleuren helemaal niet snel waardoor je meerdere zomers kunt genieten van jouw favoriete bikini! Ook zijn ze vaak tijdloos waardoor je niet 1 seizoen gebonden bent aan een setje.

 

Ook twijfel ik heel erg over het feit of ik een badpak zal gaan aanschaffen! Ze verkopen bij Hunkemöller ontzettend mooie badpakken die niet eens meer oma-achtig zijn. Ze zijn tegenwoordig ontzettend sexy en stijlvol en daarom overweeg ik het toch. Ergens kan het ook veel goed doen voor je figuur waardoor je juist je pluspunten accentueert. Ik twijfel nog heel erg!

 

Wat er wel zeker te weten op mijn wishlist staat voor aankomende zomer is een leuk rietenstrandhoedje en een mandela handdoek. Zo'n groot rond kleed om lekker op te chillen, heerlijk! Als ik zo aan het rondneuzen ben op de website van Hunkemöller krijg ik zoveel zin in de zomer. Laat het mooie weer maar komen. Ik twijfel nog even door over een badpak haha.

 

Wat is jullie favoriete item voor de zomer?

Commentaar schrijven

Commentaren: 12
 • #1

  Mariëlle (vrijdag, 14 april 2017 14:20)

  Ze hebben altijd mooie sets en items! Zelf wil ik in het vervolg gaan voor fair fashion bikini's :)

 • #2

  Babs (vrijdag, 14 april 2017 14:39)

  Leuke bikini's, ik vind de hoge broekjes wel fijn!

 • #3

  Kreanimo (vrijdag, 14 april 2017 15:37)

  Geen idee.
  Met -18 kilo zal ik wel moeten gaan shoppen, dus ik ben blij met inspiratie posts.
  Ik weet alleen zelf nog niet wat ik durf te dragen en wat me gaat staan.
  Spannend! ;)

 • #4

  Els (vrijdag, 14 april 2017 17:37)

  Wow, ik ben fan van het hogere broekje! Dat is ook echt iets voor mij!

 • #5

  Cynthia (vrijdag, 14 april 2017 21:12)

  Ja, ik ben ook van zwart. Ik vind het gewoon zo stijlvol. De zwarte bikini is mijn favoriet. Thanx voor de tip. :)

 • #6

  Krystle (zaterdag, 15 april 2017 10:25)

  Geen idee nog. Als ik een kleurtje zou kiezen zou ik gaan voor een felle kleur, lijk he wat bruiner!

 • #7

  Huismama (zaterdag, 15 april 2017 13:36)

  Het zijn stuk voor stuk prachtige bikini's, maar ik geloof dat ik dit jaar voor een (corrigerend) badpak ga. Ik ben trouwens wel een groot fan van Hunkemöller!

 • #8

  Kirsty (zaterdag, 15 april 2017 14:46)

  Ik houd ook wel van zwart bij bikini's; ik vind dat gewoon altijd goed of je nu nog wat witter bent of juist wat bruiner. Aangezien we dit jaar op vakantie gaan wil ik eigenlijk wel graag meerdere bikini's gaan aanschaffen :)

 • #9

  Chantal (zaterdag, 15 april 2017 15:08)

  hunkemöller heeft altijd zulke leuke bikini's! Ik heb zelf wel een badpak! Ik vind ze leuk! ☺

 • #10

  Marleen (zaterdag, 15 april 2017 20:23)

  Ah tof zijn ze! Ik shopte laatst een heel mooi badpak bij Hunkemoller van de Anna Nooshin collectie, dus kan niet wachten op de zomer!

 • #11

  Irene (zondag, 16 april 2017 11:16)

  Zien er tof uit. Ik ben ook van van Hunkemöller. Niet alleen de badkleding is daar fijn, ook de spiegels zijn daar in de winkel heel fijn.

 • #12

  Sanne (dinsdag, 18 april 2017 11:16)

  Ze hebben inderdaad weer leuke setjes!