BASH

Kennen jullie de Bash app al?

Foto van iPhone.nl

Vandaag wil ik jullie vertellen en inlichten over de app BASH. Een app waarbij je kaarten kunt winnen voor festivals en evenementen, super leuk voor komend seizoen natuurlijk!

 

Toen ik hoorde over BASH was ik meteen enthousiast! Met de gratis BASH app maak je kans op kaarten voor toffe evenementen en festivals door heel Nederland. Dit gebeurt door middel van het spel 'Spin the bottle'! Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik geen 'echte' festivalganger ben maar voor een leuk zomers evenement sta ik zeker in. Het is toch super leuk om gewoon kaarten te winnen voor festivals zonder daar vermogens aan uit te geven. Zeker als je meerdere keren per maand wilt gaan.

 

Je kunt de app hier downloaden, hij is geschikt voor IPhone en Android! Het is helemaal gratis en zo gebeurd via je emailadres of een Facebookaccount. Je kunt meespelen voor gratis kaartjes en je hoort ook direct of je wel of niet gewonnen hebt. Natuurlijk is het niet leuk om alleen naar een evenement of feest te gaan... daarom mag je altijd iemand uitnodigen om met je mee te gaan. Je krijgt dus 2 kaartjes! Het 2e kaartje krijg je binnen 1 uur nadat je gewonnen hebt zo kun je nog iemand regelen om met je mee te gaan! 24 uur voor het evenement begint kun je je de kaartjes verwachten in de app.

 

Bash is vooral gericht op speciale en exclusieve evenementen wat het natuurlijk super leuk maakt. Een kleine greep uit feesten die geregeld zijn door Bash. Hardwell present Revealed, Thuishaven, Hardshock Festival, Chateau Techno, Dockyard Festival en PRJCT. BASH is steeds groter aan het worden in hun werk dat ze zelfs aan het uitbreiden zijn naar meerdere landen in de EU. Super vet natuurlijk!

 

Dit wilde ik graag aan jullie vertellen omdat het festival seizoen eraan komt en ik weet dat jullie er gek op zijn!

Hoop dat jullie hier iets mee kunnen!

 

 

Commentaar schrijven

Commentaren: 13
 • #1

  Natascha (dinsdag, 28 maart 2017 21:10)

  Ik kende deze app nog niet!

 • #2

  Babs (dinsdag, 28 maart 2017 21:14)

  Wat een leuke tip! Ik ben ook geen festivalganger, maar ik denk dat je veel mensen hier blij mee maakt!

 • #3

  Huismama (dinsdag, 28 maart 2017 21:30)

  Wat een leuke app. Ik ben ook helaas geen festivalganger meer. Misschien in de toekomst!

 • #4

  Els (woensdag, 29 maart 2017 06:45)

  Hier heb ik echt nog nooit van gehoord :-).

 • #5

  Dascha (woensdag, 29 maart 2017 09:42)

  Ik kende deze app! Vorig jaar twee keer naar een festival geweest whieeeee!

  Love,
  Dascha

 • #6

  Vlijtig Liesje (woensdag, 29 maart 2017 10:41)

  Handige app. Zelf houd ik niet zo van festivals en dergelijke, maar als je dat wel leuk vindt is dit heel prettig!

 • #7

  Lisa (woensdag, 29 maart 2017 12:14)

  Wauw wat handig! Kende ik helemaal niet, ga ik zeker gebruik van maken dit festival seizoen! :)

 • #8

  Jessica J. (woensdag, 29 maart 2017 12:22)

  Ik had nog nooit van deze app gehoord! Wat een tof concept! Bedankt voor de tip. :-)

 • #9

  Ilse (woensdag, 29 maart 2017 12:28)

  Super handig! Heb het gelijk even gedownload en het is echt gemakkelijk in de omgang! Gelijk al gewonnen voor een leuk evenement. Zeker een aanradertje.

 • #10

  Kreanimo (woensdag, 29 maart 2017 14:15)

  Oh, die wil ik ook hebben.
  Bedankt!

 • #11

  Florentine (woensdag, 29 maart 2017 17:49)

  Oeeh kende ik nog niet! gaaf ♥

 • #12

  Sanne (woensdag, 29 maart 2017 20:39)

  Klinkt goed!

 • #13

  Nesrin (woensdag, 29 maart 2017 22:55)

  Ik ken deze app niet! Fijne tip, ik ga het downloaden.