Danish skin care

Danish skin care benaderde mij of ik wat producten wilde testen. En vandaag deel ik mijn review hiervan!

 

Danish skin care is een Deens merk en bekend vanwege het grote succes van de huidverzorgingslijn.  Het is zo bekend omdat het makkelijk en efficiënt in gebruik is. Niks geen extra producten alleen het hoognodige! Geen parabenen of kleurstoffen en ook zitten er geen schadelijke stoffen in. Alleen de belangrijkste ingrediënten die je helpen bij het krijgen van een mooie huid. Ze gaan de vorming van acne en mee-eters tegen en ook zouden er minder tot geen puistjes meer zichtbaar moeten zijn!

 

In de producten zit standaard een zonbescherming een anti-veroudering en een bescherming/verzorging voor littekens en rode plekjes. Hier word ik altijd wel blij van! Ik heb namelijk best wat rode vlekjes en veel littekens van de waterpokken. Mijn interesse en enthousiasme werd steeds groter toen ik dit allemaal las.

 

Ik ontving de volgende producten: Perfect skin day protector, smooth skin treatment, perfect skin moisturizer, clean skin face wash. Deze producten heb ik gekozen omdat ik een normale tot vettige huid heb op sommige plekken.

 

De producten vind ik echt ontzettend fijn! Van te voren wist ik niet dat deze producten mij zo zouden bevallen. Vooral de smooth skin treatment vind ik heerlijk. Ik gebruik hem graag als ik mijn huid even een oppepper wil geven. De moisturizer is goed vocht inbrengend en fijn smeerbaar. De clean skin face wash vind ik ook zeker een topper! Ik vind het namelijk erg fijn om mijn huid te reiniger en naderhand in de douche mijn huid nogmaals te wassen met een goede reiniger. Zo geef ik mijn huid wat hij nodig heeft en ziet die er stukken beter uit.

 

De zonnebrand heb ik nog niet veel gebruikt maar wel 2 keer. Vooral op mijn neus en wangen als ik met het betere weer naar buiten ging. Hier kan ik nog niet echt een oordeel over geven maar hij doet in ieder geval zijn werk.

 

Producten van Danishskincare zijn voor mij gewoon goed! Ze werken waarvoor ze bedoeld zijn en geven geen gekke bijwerkingen bij mij. Deze set kost 69,- en is hier te koop!

 

Zijn jullie bekend met deze producten?

Commentaar schrijven

Commentaren: 13
 • #1

  Cynthia (dinsdag, 21 maart 2017 18:59)

  Nee, ik heb hier nooit van gehoord.

 • #2

  Elles (dinsdag, 21 maart 2017 21:45)

  Klinken erg goed! Het moet wel wat kosten...
  Liefs,
  Elles

 • #3

  Krystle/ Batboy (woensdag, 22 maart 2017 09:14)

  Ik ken het ook niet. Lijken mij ook fijn om te gebruiken.

 • #4

  Jessica J. (woensdag, 22 maart 2017 12:00)

  Ik heb dit merk al een aantal keer zien passeren. Klinkt erg goed! Kost wel wat, maar dan heb je wel degelijke producten die effectief hun werk doen.

 • #5

  Vlijtig Liesje (woensdag, 22 maart 2017 15:17)

  Wat een grappige flesjes. Ze zien er heel anders uit dan skincare producten meestal er uit zien. Leuk dat de Denen steeds actiever worden. Ook al met die hele Hygge hype.

 • #6

  Bente (woensdag, 22 maart 2017 15:30)

  Nog nooit van dit merk gehoord nee! Klinkt wel erg fijn, producten waar standaard al SPF in zit :)

 • #7

  Els (woensdag, 22 maart 2017 17:06)

  Leuke set, vooral de vormgeving spreek me al aan :-).

 • #8

  Natascha (woensdag, 22 maart 2017 19:28)

  Ik heb de producten al op een paar blogs voorbij zien komen en ik lees bijna alleen maar goede verhalen!

 • #9

  jeapiebel (woensdag, 22 maart 2017 20:40)

  Ik ken deze producten niet, maar na het lezen van je review ben ik heel nieuwsgierig geworden.

 • #10

  Nesrin (woensdag, 22 maart 2017 20:56)

  Ik ken het merk niet maar het klinkt goed!

 • #11

  Florentine (donderdag, 23 maart 2017 00:31)

  Heb hier nog nooit eerder over gehoord, klinkt wel erg goed!!!
  Leuk dat je erover schrijft. Liefs Florentine

 • #12

  Joanne (donderdag, 23 maart 2017 10:07)

  Oef, dat is niet goedkoop! Daarom wel heel fijn dat het goed werkt :)

 • #13

  Babs (donderdag, 23 maart 2017 10:45)

  Ik vind het ook een fijn merk. momenteel kan je bij mij de Smooth Skin Treatment winnen!