Kennismaking Attitude schoonmaakproducten

Naar mijn mening moeten we de wereld samen een beetje mooier maken en deze producten zijn wel degelijk beter voor het milieu!

Toen ik deze producten tegenkwam kon ik ze niet laten staan. De producten van Attitude zijn biologisch afbreekbaar en een groener alternatief. Alle producten van Attitude zijn minimaal 95% afbreekbaar en veganistisch. Ook hebben ze een eco certificaat en zijn ze allemaal CO2 neutraal.

 

Ze verkopen van bodywash tot luiers en zelf schoonmaakmiddelen maar ook wasmiddelen. Ik kocht de ruiter/glazenreiniger een allesreiniger en afwasmiddelen.

 

De verpakking is natuurlijk al super leuk en ziet er gewoon aantrekkelijk uit naar mijn mening! Ik vind de geuren heel erg lekker en de diertjes erop maken het gewoon helemaal af.

De ruiten/glazenreiniger

Met deze spiegel en ruiten reiniger kun je makkelijk en snel alle oppervlakken in huis schoonmaken. Ik gebruik hem graag voor mijn ruiten en spiegels. Het werkt heel erg snel en efficiënt. Deze reiniger is parfumvrij, hypoallergeen. Hij belooft geen strepen te geven en ruikt neutraal, voor mij echt een prima ruitenreiniger van 800ml voor maar 3,99!

 

Allesreiniger

Deze anti kalk allesreiniger is gemakkelijk in gebruik. Door het sprayflacon maak je snel alles in huis schoon. Ook is deze reiniger parfumvrij en hypoallergeen. Deze heeft een frisse geur en belooft wederom geen strepen. Normaal gesproken kunnen schoonmaakproducten kankerverwekkend mutageen of schadelijk zijn voor het milieu maar bij Attitude zal dat echt nooit gebeuren. Voor 3,99 heb je 800ml!

 

Afwasmiddelen

Er zijn 3 geuren afwasmiddelen die echt heerlijk ruiken! Dreft is er niks bij! Ik gebruik ze ontzettend graag en zeker omdat het een groot flacon is. Per stuk zijn ze 3,48 voor 700ml. Ze hebben allemaal een eigen geur maar ze verkopen ook een geurloos vrije. Wederom bevatten deze afwasmiddelen geen parfum en zijn ze hypoallergeen. Ik ben echt fan van deze afwasmiddelen omdat ze super fijn al de etensresten en vetten verwijderen. Ook bevatten ze geen enzymen die zorgen voor een allergische reactie. Normaal gesproken drogen dit soort dingen mijn handen heel erg huid. Maar ik heb hier juist het gevoel totaal niet bij. Mijn handen zijn heel erg zacht en ruiken lekker. De geur komt van natuurlijke oorsprong! Hier zitten geen fosfaten en geurstoffen in.

 

 

Waren jullie al bekend met Attitude?

Commentaar schrijven

Commentaren: 13
 • #1

  Babs (zondag, 19 maart 2017 21:21)

  Ik ben helemaal voor milieuvriendelijke (schoonmaak)producten en deze flesjes zien er ook nog eens superleuk uit!

 • #2

  Nesrin (zondag, 19 maart 2017 23:16)

  Ik houd van schoonmaken! Dit merk lijkt mij zeker fijn. Ik gebruik nog altijd het chemische slechte spul :-( ik zou moeten switchen.

 • #3

  jeapiebel (maandag, 20 maart 2017 09:20)

  Wat ziet de verpakking er schattig uit. Wanneer ik milieuvriendelijke (schoonmaak)producten gebruik dan grijp ik snel naar schoonmaak azijn. :-) Deze set lijkt mij ook fijn.

 • #4

  Rebecca (maandag, 20 maart 2017 10:22)

  Ik heb echt nog nooit gehoord van dit merk, maar wat ziet het er allemaal schattig uit. Ik gebruik eigenlijk altijd milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen want ik kan niet tegen die hele chemische dingen..

 • #5

  Chantal Janssen (maandag, 20 maart 2017 10:27)

  Eerlijk gezegd heb ik nog nooit van dit merk gehoord, maar ik ben helemaal voor milieu vriendelijke schoonmaakmiddelen! Dus maar eens gaan proberen!! :-)

 • #6

  Jessica J. (maandag, 20 maart 2017 12:12)

  Ik kende het merk nog niet, maar mijn interesse is gewekt! Wij gebruiken schoonmaakmiddelen van Ecover en Method, dus maken al 'bewust' schoon. :-)

 • #7

  Bente (maandag, 20 maart 2017 15:14)

  Ik kende dit merk niet, ziet er erg vrolijk uit deze verpakkingen :). Is dit ook gewoon in de supermarkt te koop?

 • #8

  Cynthia (maandag, 20 maart 2017 16:11)

  Ik ken het niet, maar de flesjes zien er wel uitnodigend uit moet ik zeggen.

 • #9

  Elles (maandag, 20 maart 2017 18:22)

  Wat goed dat je zulke producten koopt! Klinkt heel erg goed, zeker omdat het biologisch afbreekbaar is!
  Liefs,
  Elles

 • #10

  Vlijtig Liesje (dinsdag, 21 maart 2017 11:25)

  Nee, nog niet. Maar het klinkt goed! En die spray flacons vind ik altijd erg handig!

 • #11

  Claire (dinsdag, 21 maart 2017 16:21)

  Wauw wat tof en betaalbaar! Waar heb je dit gekocht als ik vragen mag? Dit wil ik heel graag proberen.

 • #12

  Foryourstyle (dinsdag, 21 maart 2017 18:25)

  @Claire, Ik kocht dit bij Blokker maar ook bol.com heeft het hihi! Vond het ook echt wat voor jou haha!

 • #13

  Romy (dinsdag, 21 maart 2017 18:53)

  Wauw, die verpakkingen alleen al! De producten klinken zo fijn én goed!