MENCO

Een aantal weken geleden ben ik bij MENCO langs geweest en vandaag deel ik met jullie mijn gedachtes hierover!

 

Menco is een prachtig salon in het centrum van Dordrecht waar je terecht kunt voor make-up workshops, huidanalyses, facial treatments, permanente make-up en niet te vergeten DE BROWBAR van Nederland naar mijn mening!

 

Ik mocht een workshop bijwonen en een vriendin van me ging mee. Zij is niet zo van de make-up en daarom wilde ik haar hier graag me naar toe nemen. We kozen voor een naturel make-up look waarbij er een mooie basis werd gelegd maar het niet te plakaat achtig leek.

 

Allereerst wil ik het hebben over de salon, wat een prachtig pand hebben ze midden in Dordrecht!

 

Pim gaf de workshop, hij is echt top! Heeft onwijs veel dingen mogen doen en voor prachtige merken mogen werken. Een super leuk mens die de workshop echt zo leerzaam heeft gemaakt. Hier en daar een grapje en zeer behulpzaam!

 

We gingen aan ons makeuptafeltje zitten en kregen een aantal kwasten. Stap voor stap werd alles uitgelegd en gingen wij daarna aan de slag. Welke foundation past bij jouw huid? Welke kleur kan jij het beste gebruiken rond je ogen? Hoe gebruik je poeder? Waar hoor je nou echt je blush aan te brengen? Allemaal super fijne tips en handige weetjes.

 

 

We gingen als eerste de huid reinigen en daar werd een mooie uitleg bij gegeven. Mijn gezicht maak ik nu ook echt heel anders schoon. Daarna gingen we stap voor stap aan de slag.

 

Hieronder een foto van before en after...

 

Als ik de foto's terug zie weet ik weer hoe mooi het was. Ik gebruik namelijk vaak net iets té veel make-up haha! Met weinig make-up kan je toch een mooie look maken en dat heb ik nu echt geleerd. Je kan zelfs in 5 minuten klaar zijn!

 

Willeke wilde ook nog een stukje schrijven;

Ik ben Willeke een vriendin van Charèl en moeder van een lieve dochter van bijna 3 jaar. ' S ochtends heb ik gewoonweg geen zin en tijd om me op te maken en kies ik liever voor mijn dochter. Ik was uitgenodigd door Charèl voor een make-up workshop bij Menco. Hartstikke lief natuurlijk maar ik moest wel eerst even goed nadenken of dit wel wat voor mij zou zijn?

 

Ik draag nauwelijks make-up, nooit echt gedaan ook. Ja ik weet hoe ik mascara moet aanbrengen en waar oogpotlood moet maar daar blijft het ook bij. Al met al heb ik echt een goede keuze gemaakt om toch mee te gaan. Ik kan maar 1 woord bedenken hiervoor: GEWELDIG! Ik die niks van foundation en contouren afwist stond daar met een kwast in mijn hand. Het werd super goed uitgelegd en voelde me meteen op mijn gemak. Ik kan het iedereen aanraden ook als je weinig van make-up afweet. Ik ben blij dat ik heb meegedaan, echt een top workshop!

 

Wil jij ook een workshop reserveren? Dat kan via info@mencovisagie.com of bel naar 0646086829.

 

MENCO

Voorstraat 273 

3311 EP Dordrecht

 

Commentaar schrijven

Commentaren: 14
 • #1

  Cynthia (vrijdag, 17 maart 2017 21:17)

  Super mooi opgemaakt!!

 • #2

  Nesrin (vrijdag, 17 maart 2017 22:34)

  Leuk om te lezen en tof dat jouw vriendin ook een stukje heeft geschreven.

 • #3

  Ulta Coupons (zaterdag, 18 maart 2017 06:23)

  U bent op zoek naar mooie na het reinigen van de huid. Wat een mooie salon.

 • #4

  Babs (zaterdag, 18 maart 2017 09:49)

  Super leuk zo een workshop!

 • #5

  Kirsty (zaterdag, 18 maart 2017)

  Het klinkt als een leuke workshop! Wat fijn ook dat Willeke het ook zo leuk vond.

 • #6

  Jessica J. (zaterdag, 18 maart 2017 12:18)

  Ohh, dit lijkt me heel erg leuk! Een huidanalyse kan ik ook wel gebruiken; ben niet eens zeker of ik wel de juiste producten gebruik voor m'n huidtype, haha. Fijn om ook dat stukje van je vriendin te lezen.

 • #7

  Krystle/ Batboy (zaterdag, 18 maart 2017 15:48)

  Wat leuk zeg! Dat wil ik ook wel graag een keer meemaken. Jullie zien er super uit!!

 • #8

  Florentine (zaterdag, 18 maart 2017 16:58)

  Wauw wat leuk!!!

 • #9

  Lana_SHON (zondag, 19 maart 2017 01:53)

  Very interesting post! Thanks.

 • #10

  sanne (zondag, 19 maart 2017 10:25)

  Klinkt als een leuke workshop.

 • #11

  Irene (zondag, 19 maart 2017 10:34)

  Super leuk en leerzaam! Ik draag ook niet dagelijks make-up, maar ik kan als ik make-up gebruik echt niet met 5 min klaar zijn!

 • #12

  Joanne (zondag, 19 maart 2017 16:02)

  Leuk om samen zo'n workshop te doen!

 • #13

  Anouschka (maandag, 20 maart 2017 18:20)

  Werkelijk prachtig gedaan, sexy en vrouwelijk!

 • #14

  Claire (dinsdag, 21 maart 2017 16:22)

  Ziet er leuk uit! Volgens mij was ook heel leuk om samen te doen :)